Få den nyeste viden fra os - Få den nyeste viden fra os

Hos Winge Møbler vil vi gerne opfordre dig til at abonnere på vores nyhedsbreve, sociale medier og andre webtjenester. Det vil sikre dig, at du løbende får den nyeste viden om møbler, produktion af møbler, om møbelproducenterne og -designerne, ligesom du vil få ny indsigt i, hvordan du bedst vedligeholder og bevarer de møbler, du allerede har – og dem du måtte anskaffe dig i fremtiden.

Møbler kræver indsigt

Når vi rykker hjemmefra efter skolen og skal begynde et liv på egen hånd, får vi ofte lidt sammenskrab af møbler med. Men i takt med, at vi får penge mellem hænderne, familie og job, vil vi gerne have, at vores hjem ser smukt og velindrettet ud. Det er møblerne en vigtig del af, og ofte er det en ganske stor investering af møblere et hus eller en lejlighed.

Vi vil gerne hjælp med at give jer de bedste forudsætninger for at bevare og vedligeholde møblerne, så abonner på vores nyhedsbreve og få løbende information og ny indsigt. Med den rette behandling kan møbler holde længe og bliver ofte smukkere gennem brug, så lyt til vores gode råd og få den nødvendige indsigt til at holde møblerne fit for fight i mange år.

Vi udsender nyhedsbreve, opdaterer sociale medier og andet med jævne mellemrum, og du sikrer dig hele tiden den nyeste information ved at abonnere på vores tjeneste. Det er nemt at tilmelde sig her, så du kan være sikker på ikke at gå glip af noget.

Velkommen til!