Dansk møbelproduktion er i den grad også produktion af køkkener. Gennem de seneste årtier har vi prioriteret køkkenet højt. Begrebet ‘samtalekøkken’ er blevet en fast del af vores ordforråd og dækker over et stort køkken med god plads til at lave maden, være sammen med familien og vennerne, et sted hvor børnene kan lave lektier og en stor del af familiens liv i det hele taget leves.

God kaffe er en vigtig del af dette. Er I glade for god kaffe i jeres familie, kan det være en rigtig god idé at tjekke markedet ud i en espressomaskine test, hvor I kan afsøge de forskellige mærker og modeller og finde ud af, hvilken maskine, der passer bedst til jeres behov. I mange moderne køkkener står der således i dag en automatisk espressomaskine, hvor man kan få sig en rigtig lækker og velduftende kop kaffe brygget på friskmalede kaffebønner. Der skal god være kaffekarma i et godt hjem!

Køkkenet centralt i familielivet

Kokkenet centralt i familielivet - Køkken med god kaffekarma

Der er flere kendte køkkenproducenter i Danmark, og de har fart på forretningen i disse år. Ikke mindst det seneste år er der renoveret og udskiftet køkkener i hjemmene, så det slår alle rekorder.

En vigtig grund til det er, at vi gerne vil have et smukt hjem, men også at

familielivet har prioritet på en anden måde i dag end tidligere. Vi har ressourcer til at skabe smukke ramme om vores liv, og vi er sammen på andre måder end tidligere, hvor det ofte handlede om at arbejde sammen hele familien, eller blot om at overleve og skaffe penge til dagen og vejen. Det ved dagens køkkenproducenter og tilbyder de lækreste rammer for det nye familieliv.