Om os - Om os

Møbler er en vigtig del af alle danskeres liv, og hos Winge Møbler er vi optaget at finde de bedste til dig og give dig en masse viden og information om møbler, produktion af møbler, teknisk montering og samling af dem, og gode råd om vedligehold og pleje af dine møbler.

Møbler er ganske ofte en stor investering, og derfor har vi alle en interesse i, at de plejes og behandles, så de kan bevare deres skønhed, brugsværdi og være en del af en bæredygtig forbrugskultur – langt væk fra brug-og-smid-væk kulturen, som mange ellers har dyrket de seneste årtier. Hos Winge Møbler vil vi gerne støtte op om et bæredygtigt forbrug, hvor møbler er en betydningsfuld del af en værdibaseret livsførelse.

Læs om nyt og gammelt

Her på siden kan du læse om møbelproduktion, som den foregår i dag, og læse om forskellige producenters historie og udvikling og deres samarbejde med danske designere af møbler – samarbejder, som har ført til nogle af de bedst kendte møbelbrands i hele verden. Danmark er ikke uden grund kendt for sin hovedrolle i den skandinaviske møbeldesign-kultur.

Vi tænker også lavpraktisk og giver dig oven i det hele en masse gode råd om, hvordan du behandler møbler af forskellige materialer og plejer og vedligeholder dem. Det er jo ikke ligegyldigt, om du skal rengøre og pleje et gammelt mahognichatol eller vedligeholde en køkkenbordsplade i ubehandlet, massiv eg. Men det kræver viden at gøre det rigtigt – og den kan du få her på Winge Møblers hjemmeside.

Vi vil gerne byde dig velkommen her til siden og håber, at du finder spændende læsestof og brugbar information, som du kan bruge, når du skal købe nye møbler og passe godt på dem, du allerede har.